Keçapi

Keçapi

Polimark Junior Keçapi është përgatitur special për të vegjëlit tanë. Pa gluten, me 20% më pak sheqer dhe pa ngjyra artificiale dhe aroma të shtuara, ai është i qëlluar për cdo shujtë. 

Në paketim interesant, me lodër prapa, cdo shujtë e të vegjlëvetanë do të bëhet më interesante!

* Nutritional value per 100g of product
Vlera energjetike 53 kcal / 222 kJ
Proteinat 1,5 g
Karbohidratet 11,7 g
Yndyrat 0,01 g

qesja 50ml

qesja 100g

shishja 300g