Majonezi

Majonezi

Polimark Junior Mayo është përgatitur special për të vegjëlit tanë. Pa gluten, me 20% më pak vaj dhe pa ngjyra nartificiale, aroma dhe konzervanse të shtuara, ai është zgjidhja e duhur për cdo shujtë.

Në paketim intersant, me lodër prapa, çdo shujtë e të vegjëlve tanë do të bëhet më interesante!

* Nutritional value per 100g of product
Vlera energjetike 567kcal / 2373kJ
Proteinat 1 g
Karbohidratet 2,2 g
Yndyrat 61,6 g

qesja 50ml

qesja 100ml

shishja 300ml

plic 300ml